SeoWebIT
promovare google adwords, campanie google adwords

Scopul principal in oline este atragerea de clienti iar noi prin promovare campanii Google Adwords va putem ajuta sa va atingeti acest scop inca din prima secunda. Mai mult decat atat va ajutam sa va promovati produsele si serviciile catre persoanele potrivite la momentul si timpul potrivit.


servicii de optimizare promovare site seo

Ce este Google Adwords

Adwords este serviciul de publicitate oferit de Google prin care utilizatorii pot crea anunturi care sa apara in rezultatele cautarilor atunci cand cineva introduce un cuvant cheie. Pozitionarea anuntului se va face in functie de suma pe care clientul este dispus sa o plateasca vs suma pe care o platesc celelate persoane interesate sa apara pe acelasi cuvant cheie (practic discutam de un sistem de licitatie). Metoda de plata este PPC (Pay Per Click) asa ca taxarea se face in functie de numarul de click-uri pe care anuntul dumneavoastra le primeste. Dupa ce un utilizator da click pe anunt acesta este redirectionat catre un link ales de dumneavoastra.


Vrei sa incepi cat mai rapid sa ai vanzari?

Te asteptam sa discutam.

0724.22.50.94

office@seowebit.ro


Avantajele Campaniilor Adwords

Rezultate Rapide

Datorita faptului ca reclamele Adwords sunt postate pe cel mai mare motor de cautare din lume si partenerii acestuia, vom vedea rezultate imediate si clientii vor veni inca din prima zi de campanie.

Clienti Interesati

Adwords livreaza anunturile pe baza cuvintelor cheie cautate de utilizatori si pe baza analizei comportamentului online a acestora, iar acest lucru face a anunturile si ofertele dumneavoastra sa fie vizualizate doar de catre acei clienti care sunt interesati.

Reducere si Eficientizare Buget

Prin Adwords ai mereu control asupra bugetului investit iar prin sistemul CPC acesta poate fi redirectionat in functie de strategie si profitabilitatea campaniei. Prin faptul ca anunturile sunt livrate doar persoanelor interesate de produsele si serviciile dumneavoastra adwords ofera cel mai bun raport ROI (return of investment).

Date In Timp Real

Adwords va ofera date in timp real atat despre performantele anunturilor cat si despre buget si costuri. In acelasi timp folosind mijloace de traking ofera posibilitatea de a integra campaniile in site-urile dumneavoastra si astfel se obtine o mai buna urmarire a actiunilor clientilor iar acest lucru duce la posibilitatea de a implementa optimizari eficiente asupra campaniei.

Avantajele de a lucra cu un Expert

Experienta

Experienta nostra va fi reflectata in campaniile dumneavoastra. Campaniile vor fi create si adaptate domeniului dumneavoastra si pe baza profilului viitorilor clienti. Renunta la experimente si alege un specialist.

Analiza si Optimizare

Analizam rezultatele si optimizam campania pentru optimizarea raportului cost/click. Implementam cele mai noi strategii in domeniu si studiem concurenta pentru a vedea care este trend-ul.

Cuvinte Cheie Profitabile

Identificam care sunt cuvintele cheie cele mai profitabile si care vor aduce cei mai multi clienti. Studiem comportamentul online al viitorilor clienti si ne asiguram ca folosim intreaga gama de cuvinte cheie relevante.

Anunturi Care Vand

Specialistii nostrii in marketing si design vor crea anunturi care sa asigure succesul campaniei si sa atraga clientii. In cadrul campaniei vom implemeta toate anunturile relevante cat si extensii care sa ne asigure succesul.

Raportare si Comunicare

Cream pentru dumneavoastra rapoarte personalizate pentru a avea o buna viziune asupra rezultatelor cat si a bugetului si eficientei campaniei. Implementam solutii de urmarire a activitatii si actiunilor clientilor atrasi.