SeoWebIT
promovare reclama publicitate pe facebook

Social Media si Facebook in special au devenit mai mult decat retele de socializare si de aceea este momentul sa va transformati like-urile in clienti si inevitabil in profit. Avand in vedere profilul si scopul pentru care a fost creat facebook, activitatea utilizatorilor sai si modul de navigare a acestora s-a constatat ca o campanie de promovare pe facebook trebuie analizata in detaliu deoarece nu toate domeniile sau activitatile pot fi promovate cu succes asa ca va asteptem sa discutati oportunitatile dumneavoastra cu un specialist.


reclama prmovare facebook

Reclama pe Facebook sau Facebook Ads

Facebook este cea mai mare retea de socializare si implicit o foarte buna sursa de a atrage clienti. Folosind aceasta metoda de promovare utilizatorul are la dispozitie mai multe tipuri de anunturi cat si posibilitatea de a alege pozitia anunturilor cat si modul de tarifare. O alta caracteristica importanta a promovarii pe facebook este posibilitatea de a selecta publicul tinta pe diferite criterii de varsta, locatie si chiar subiecte de interes.


Nu vrei sa treci neobservat?
Contacteaza un specialist in promovare pe Facebook

0724.22.50.94

office@seowebit.roreclama prmovare facebook

De ce sa alegi SeoWebIT?

 • Optimizare Buget
  Optimizam campania si crestem profitabilitatea
 • Audienta Targetata
  Studiem profilul clientilor dumneavoastra si setam campanie in consecinta.
 • Extindem lista potentialilor clienti
  Plecand de la cei care va urmaresc deja cream anunturi pentru persoane cu aceleasi interese.
 • Experienta si diversitate
  Expertii nostri vor folosi toate facilitatile si tipurile de anunturi pentru a atinge obiectivele.
 • Creare Anunturi Care Vand
  Mesajul si tipurile de anunt sunt foarte importante iar noi stim asta.
 • Raportare si Monitorizare
  Monitorizam si cream rapoarte privind performanta si bugetul campaniei.

Permanent in contact cu potentialii clienti

Facebook va ajuta sa fiti permanent in contact cu potentialii clienti si astfel sa transformati like-urile in profit. SeoWebIT imbina strategiile de social marketing si campaniile de promovare pe facebook pentru a va ajuta sa cresteti numarul clientilor si in acelasi timp sa beneficiati de audienta lor pe termen lung. Realizam acest lucru prin cresterea numarului celor care apreciaza si urmaresc brand-ul dumneavoastra in mediul online si social media si astfel mesajele de promovare a produselor si serviciilor dumneavoastra vor ajunge direct catre cei interesati.