SeoWebIT
web design creare realizare site uri web

Indiferent ca vorbim de un site de prezentare, blog personal sau creare website cu functionalitati speciale noi va putem oferi cele mai bune solutii astfel incat proiectul dumneavoastra sa devina un succes.


creare realizare site si web design

De la design si functionalitati la navigare si dezvoltare, sunt multe aspecte care trebuiesc luate in considerare in momentul in care se construieste un website si asta indiferent ca vorbim de un simplu blog, un site de prezentare pentru companii sau de site-uri cu functionalitati speciale ( portaluri, anunturi, directoare web, etc).

In procesul de creare site trebuiesc avute in vedere atat aspecte legate de web design, cat si de progamare, dezvoltare web si nu in ultimul rand marketing si SEO. Toate acestea sunt necesare pentru a crea un website care sa se pozitioneze pe primele locuri in motarele de cautare, sa atraga vizitatori, sa transmita corect informatii si in final sa-si atinga scopul pentru care a fost creat.

Toate aceste aspecte delicate par complicate, greu de urmarit si dificil de implementat, insa alaturi de noi lucrurile vor deveni mult mai simple iar experienta si profesionalismul nostru sunt garantiile care vor duce la construirea unui website perfect, care va inspira utilizatorii si ii va face loial brand-ului/conceptului dumneavoasra.

Noi suntem solutia pentru dumneavoastra!

0724.22.50.94

office@seowebit.ro

Creare si Realizare Site? Web Design?
Nimic mai simplu, totul in cativa pasi:

Scop si context


Identificarea publicului tinta si nevoilor acestuia va ajuta la crearea unui site care sa satisfaca pe deplin cerintele vizitatorilor, si asta indiferent ca vorbim de: produse, servicii informatii, continut media, etc. In acelasi timp ajuta la o mai buna intelegere a culorilor, layout-ului si continutului care trebuie creat. Pentru a ajunge in acest punct trebuie sa stim cine sunt vizitatorii nostrii, obiceiurile online, mod de cautare a informatiei in mediul virtual si cel mai important ce cauta intr-un site. realizare website

In acelasi timp nu trebuie sa uitam de competitori ( afaceri, blog-uri, site-uri asemanatoare, etc). Trebuie facuta o analiza atenta a acestora urmarind identificarea punctelor forte si a punctelor slabe, acest lucru avand ca scop crearea unui website unic si care sa intruneasca nevoile vizitatorilor.

Nume Domeniu


Consultanta GRATUITA in alegerea domeniului
inclus in pachetele de web design

Numele de domeniu este un factor foarte important iar noi va suntem alaturi in a identifica si alege cea mai buna varianta. Acesta trebuie sa spuna multe in putine cuvinte, trebuie sa fie usor de memorat si imposibil de gresit si sa reprezinte afacerea, ideea sau scopul pentru care cream site-ul.

Consultanta GRATUITA

Impreuna stabilim detaliile proiectului si pasii de urmat

Achizitionare si inregistrare domeniu

Consultanta pentru alegerea numelui de domeniu si achizitionare.

Web Design si programare web

Creare Relizare site functional si cu design personalizat

Web Design Responsive

Creare site adaptat pentru mobile

Optimizare pentru motoarele de cautare-SEO

Optimizare site pentru pozitionarea in motoarele de cautare

Contact si Newsletter

Trebuie sa fii mereu in contact cu vizitatorii tai

Server de Email dedicat

Adrese de email dedicate si personalizate.

Statistici Vizitatori

Este foarte important sa ai o viziune clara asupra site-ului tau

Web Design Responsive


Web design nu inseamna doar creare site ci si verificarea elementelor de design folosite, astfel incat fiecare pagina a site-ului sa fie afisata corect de toate browserele ( internet explorere, mozzila, opera, safari, chrome, edge... etc) cat si pe toate dispozitivele, indiferent de dimensiunile ecranului. Ignorarea acestor aspecte in procesul de realizare site pot avea efecte dezastruase prin imposibilitatea livrarii continutului dorit catre vizitator si astfel acesta va parasi imediat site-ul.

Schema de culori


Cand vine vorba de alegerea culorilor, la etapa de realizare site, este esential sa se ia in considerare atat brand-ul/ imaginea dorita cat si publicul tinta, segmentul de activitate, informatiile furnizate sau chiar si elemente din teoria culorilor. In functie de culoare, aceasta poate inspira vizitatorilor fericire, frustrare, calm sau chiar atractie si dorinta de a actiona.

Branding


Folosirea corecta a elementelor de branding sunt importante in web design pentru a oferi site-ului o imagine aparte si a il diferentia de restul. In acelasi timp ajuta vizitatorii sa asocieze produsele/informatiile sau experienta avuta cu o imagine si ultlerior de fiecare data cand acestia vor vedea acea imagine o vor asocia cu dumneavoastra.

Cuvinte cheie in procesul realizare site


Cand cream continutul site-ului, un rol foarte important in procesul de realizare website il are identificarea cuvintelor cheie targetate (keywords). Practic discutam de identificarea cautarilor din motoarele de cautare unde dorim ca site-ul nostru sa apara. Alegerea lor se va baza pe analiza facuta in etapa “Scop si context” unde am identificat care este si ce cauta publicul nostru tinta. O buna alegere a cuvintelor cheie impreuna cu tehnicile de SEO pentru optimizare a continutului va vor asigura o pozitia superioara in cautari, asa ca, acest aspect trebuie analizat si implementat in orice proces de realizare site si web design

Creare site si Structura continut


Continutul trebuie sa fie bine structurat si organizat, astfel incat sa permita vizitatorilor sa ajunga foarte usor la produsele/serviciile/informatiile/functionalitatile dorite sau cautate.

Web Design si Functionalitati


Pe langa un web design atractiv, este important ca site-ul sa-i ofere vizitatorului functionalitatile de care are nevoie sau la care se asteapta.

  • Formular de contact
  • Newsletter
  • Pozitionare pe harta
  • Flux stiri
  • Integrare Social Media
  • Calculator / Estimare preturi
  • Cerere Oferta
  • RSS
  • Functionalitati speciale personalizate

Optimizare continut pentru cuvintele cheie


Continutul trebuie sa fie relevant, usor de citit, captivant si convingator astfel in cat sa determine vizitatorul sa interactioneze ( achizie de produse, solicitare oferte, contactare, abonare la newsletter, distribuire si promovare a informatiilor, etc). Cu cat mai multi viziatorii interactioneaza cu site-ul dumneavoastra cu atat acesta devine mai valoros pentru motoarele de cautare.


Ultimele Stiri

Fii primul care afla ultimele Noutati Stiri Evnimente
in domeniu